Na další pěstírnu spadla klec! Policie utnula byznys s marihuanou a hašišem, dealerovi hrozí deset let
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov - Dalšího pěstitele a dealera marihuany odhalil teplický Toxi tým, tentokrát v Duchcově. Místní 38letý muž v bytě v panelovém domě pěstoval indoorovým způsobem rostlinu konopí. Jednalo se o sofistikovanou technologii pěstování vysoce prošlechtěného kultivaru rostliny určenou k maximálnímu zisku kanabinoidních látek.

V bytě bylo nalezeno větší množství sušené marihuany a dále pomůcky k jejímu pěstování. Dále v jiném bytě v Duchcově vyráběl z části rostlin konopí drogu hašiš. K uskladnění nasušené marihuany využíval dvě garáže v okrajové části města, kde policisté při prohlídce nalezli nejméně 2 kilogramy usušené drogy. Dalším šetřením se podařilo prokázat, že dealer tuto drogu prodával na různých místech Duchcova po dobu nejméně pěti let. K uschování předmětů a nástrojů pro výrobu drog využíval také dvě vozidla, které používal i pro převoz marihuany a hašiše.

"Policejní komisař sdělil muži obvinění z přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Zároveň byl podán návrh na vzetí obviněného do vazby. V případě odsouzení mu hrozí až 10ti letý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru