Řidič na železničním přejezdu poškodil závoru, z místa nehody ujel. Policie hledá svědky
Ilustrační foto
Teplice

Žalany - Policisté žádají občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo od půlnoci do 19:25 hodin dne 29. září 2021 v obci Žalany, ulice Pražská.

Neznámý řidič na zabezpečeném železničním přejezdu poškodil závoru (na straně blíže k obci Bořislav) a z místa odjel, aniž splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

"Policisté žádají řidiče, kteří v době nehody, nebo bezprostředně před ní místem projížděli a mohli by poskytnout jakékoliv poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehody, případně mají k dispozici kamerové záznamy, aby kontaktovali policisty z dopravního inspektorátu Teplice, ul. Husitská 5 buď osobně, nebo poznatky sdělili na telefon 974 439 260," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru