Padlo obvinění! Policie sdělila, proč sjel řidič ze silnice a jak je na tom sražená žena
Reprofoto zdroj: Video TN.CZ
Teplice

Teplicko - Ve čtvrtek 9. července došlo kolem 13:40 hodin v Srbicích k vážné dopravní nehodě.

Řidič nákladního vozidla s návěsem vjel mimo komunikaci, kde srazil ženu, která šla po chodníku a následkem střetu utrpěla vážná zranění, která si vyžádala letecký transport do nemocnice (více jsme psali zde).

Včera bylo zahájeno trestní stíhání řidiče, který byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. "Podle jeho výpovědi z důvodu momentální zdravotní indispozice strhl řízení a vjel na trávu, následně se vrátil na komunikaci a pokračoval v jízdě, aniž by si všiml, že došlo k nějaké nehodě. Po chvíli mu volal majitel přepravní firmy a muži sdělil, že zřejmě srazil člověka, řidič proto ihned zastavil, kontaktoval linku 158 a při následném vyšetřování nehody plně spolupracoval s policií," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Poškozená žena by měla být v současné době mimo ohrožení života, obviněný řidič je vyšetřován na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru