VIDEO: Děsivou nehodu v Teplicích zachytila autokamera. Kamioňák přejel ženu na chodníku
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Vážné zranění utrpěla žena na okraji Teplic po té, co ji na chodníku přejel řidič tahače s návěsem. Z místa nehody odjel, ženě hned na místě pomáhali svědci nehody.

Z videa, které zachytila autokamera jednoho z řidičů jedoucích za kamionem, je patrné, že řidič sjíždí ze silnice, přejíždí travnatý pás a sráží nic netušící ženu. Z úleku uskakuje ještě jeden chodec. Kamion poté opět najíždí na silnici, ležící ženě spěchá na pomoc první člověk.


Děsivá autohavárie se stala ve čtvrtek. Řidič se později sám přihlásil policii. „Srazil jí, přejel jí ještě návěsem, vrátil se zpět na silnici a ujel. Nevím jestli řidič dostal mikrospánek nebo co se stalo,ale ujel i když mu lidi ukazovali, že srazil člověka. Klečet u té paní a na telefonu mít dispečerku ze záchranné služby celých 10minut, než přiletěl vrtulník, bylo to nejhorší, co jsem kdy zažil. Po cca 5ti minutách se probrala a už jen naříkala, brečela a řvala bolestí. Prostě hnusný zážitek a já jen doufám, že ta paní přežije...,“ píše svědek události.

„Chodkyně utrpěla vážná zranění a do nemocnice ji převážel vrtulník," řekl pro TN.cz mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru