SPOUŠTÍME VLASTNÍ ZPRÁVY: Podívejte se ve videu na náš komentovaný přehled událostí v Ústeckém kraji!
Zprávy uvádí Roman Lukáš.
Teplice

Ústecký kraj – Regionální on-line deníky v Ústeckém kraji spouští novinku: Vlastní komentované zpravodajství v podobě přehledu toho nejdůležitějšího a nejzajímavějšího z uplynulého týdne.

Pokud chcete vidět zpravodajství mezi prvními, dejte odběr našemu kanálu na Youtube a nezapomeňte označit zvoneček, aby vám žádné naše nové video neuteklo.

https://www.youtube.com/watch?v=ics46DqCdMY

A tady najdete bližší informace k jednotlivým událostem

V Ústeckém kraji je nová atrakce, která láká k návštěvě rodiny s dětmi. Jmenuje se Funpark a jde o 3D lanové bludiště, dětské hřiště a vyhlídkovou věž. Zábavní areál najdete v parku Šibeník, který se nachází uprostřed Mostu. Více v tomto článku.

Policisté žádají opětovně veřejnost o pomoc při pátrání po lupičích, kteří před týdnem v pátek odpoledne přepadli klenotnictví v centru Chomutova. Tři rusky hovořící muži vešli do obchodu, jeden z nich spoutal prodavačku a další dva odcizili zboží, především šperky. Před odchodem ještě použili pepřový sprej. Ke zranění personálu prodejny naštěstí nedošlo. Více v tomto článku.

Profesionální i dobrovolní hasiči zasahovali u požáru obilného pole na velké ploše u Výškova na Lounsku. Oheň zničil dozrávající obilí na ploše zhruba tři sta krát dvě stě metrů. Stoupající dým byl vidět i z okolních měst. Policisté kvůli rozsáhlému zásahu hasičů uzavřeli i silnici vedoucí okolo obce. Více v tomto článku.

Trojúhelníková problematická křižovatka ulic Lipová a Topolová u Aquadromu v Mostě, která dokázala potrápit řidiče v autoškolách i místa neznalé šoféry, se proměnila v kruhový objezd. Na místě stále probíhají práce. Zcela hotovo by mělo být do konce prázdnin. Více v tomto článku.

Vojáci ze 4. brigády rychlého nasazení v Žatci zaplnili ve středu odpoledne centrum města chmele. Měli zde slavnostní nástup u příležitosti 25. výročí založení jejich brigády „Obrany národa“. Přijel se na ně podívat i ministr obrany Lubomír Metnar, některé z nich ocenil. A děti i dospělí se mohli seznámit s vystavenou technikou, kterou je jednotka vybavena. Více v tomto článku.

Most se rozrostl o Rákosníčkovo hřiště. Nové dětské hřiště, které postavila společnost Lidl, stojí v ulici Višňová. Lokalita přitom nebyla vybrána náhodně. Hřiště je umístěno v blízkosti zástavby bytových domů. Most ho získal díky hlasování veřejnosti v anketě tohoto obchodního řetězce. Více v tomto článku.

I Děčín se dočká svého "mekáče". Restaurace už hledá na svých stránkách zaměstance pro novou pobočku. Má být v nákupním Centru Pivovar Děčín. Termín otevření není zatím znám. Více v tomto článku.

Hasiči se v noci na čtvrtek zapojili do pomoci dvěma desítkám dětí z letního tábora v Žerotíně na Lounsku. Měly je postihnout zažívací potíže. Rozvezli je evakuačním autobusem do nemocnic v Mostě, Teplicích a Ústí. Děti jsou již v pořádku. Více v tomto článku.

Hloupou zábavou se v pozdně nočních hodinách o víkendu bavil zatím neznámý poberta, který na ulici mosteckého sídliště Výsluní nezjištěným způsobem zapálil dva kusy plastových kontejnerů na odpad. K poškození vedle zaparkovaných vozidel naštěstí nedošlo. Policisté popelnice včas odtáhli do bezpečné vzdálenosti a hasiči poté požár zlikvidovali. Více v tomto článku.

A na závěr jedna pozvánka na víkend: Hledáte místo, kde se budete moci vyřádit a strávit tam klidně celý den? Zkuste Klíny. V horském středisku na Mostecku můžete vyzkoušet jedinečnou bobovou dráhu, sjezd na terénních koloběžkách či další vyžití. Více v tomto článku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru