V Teplicích se otevřela nová kavárna
V Teplicích se otevřela nová kavárna.
Teplice

Teplice – Máte nějaký sen? A co takhle odvahu ho zrealizovat? Jana Fousová si ten svůj před nedávnem splnila otevřením vlastní kavárny s názvem Aloha Café & Bar v Teplicích. Kavárna je v moderním, domácím stylu, která uchvátí nejen svým klidným, rodinným vzhledem, ale především svou vlastní výrobou většiny produktů.

V nově zrekonstruovaném prostoru bývalé diskotéky vytvořila velice příjemné prostředí, ve kterém se každý z vás určitě rád zastaví na výbornou kávu, či dortík vlastní výroby. Žádný z produktů není dovážen, vše je vyrobeno přímo v prostorách kavárny, což zaručuje čerstvost a kvalitu, na kterých si majitelka řádně potrpí. Vysoké kvality se v kavárně podávají i výborné snídaně, jenž jsou k dostání, jak sladké, tak i slané.

Zábavy a skvělého pohoštění se vám nedostane jen ráno, ale i večer na některé z akcí, které jsou v plánu - ta nejbližší bude ve stylu 80. a 90. let a to již 21. června od 20h.


Adresa:

U Divadla 2992
Teplice, 415 01

0606kavarnatp1

0606kavarnatp2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru