OBRAZEM: Desítky modelek, přední návrháři. V Teplicích se koná dvoudenní módní show
Czech Fashion Week 2017 v Teplicích. Foto: Lukáš Ondroušek
Teplice

Teplice - V Teplicích začal dvoudenní maraton módních přehlídek Czech Fashion Week 2017. Na zastřešené kolonádě u Kulturního domu Teplice představují svoji tvorbu přední domácí i zahraniční návrháři. Přinášíme první snímky z pátečního zahájení.

Czech Fashion Week 2017 je prestižní projekt navazující na světové módní dny. Jde o oslavu módy, krásy a elegance, která má za cíl propojení předních českých i světových návrhářů s odborným publikem i širokou veřejností. Projekt je pro rok 2017 koncipován do prostředí krásného lázeňského města Teplice, nazývaných pro svoji dokonalou architekturu taktéž „Malá Paříž“. Touto akcí pokračuje projekt využívání lázeňských měst pro širokou veřejnost v obdobném duchu, jako mezinárodní filmový festival pořádaný již mnoho let v Karlových Varech.

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru