Krupka - z Krupky až do Ústí nad Labem pronásledovala hlídka krupských strážníků místní známou firmu. Muž bez řidičáku před nimi zběsile ujížděl. Marně. Může mluvit o štěstí, že při své šílené jízdě nikoho nezabil.

Služební vůz krupských strážníků. Ilustrační foto

Jak se to celé událo? Motohlídka strážníků si nejprve všimla vozidla, které řídil jim známý muž s vysloveným zákazem řízení motorových vozidel. Strážníci se vozidlo pokusili za pomoci světelného a zvukového výstražného znamení na vozidle zastavit, avšak řidič prudce sešlápl plyn a začal ujíždět.

"Svou jízdou bezprostředně ohrožoval ostatní účastníky silničního provozu, neboť najížděl do protisměru, protijedoucí vozidla musela uhýbat až na krajnici vozovky," uvádějí na svém webu strážníci. Motohlídka ujíždějící vozidlo pronásledovala až do Ústí nad Labem – Předlic, kde se jej podařilo předjet a zastavit.

Proti řidiči bylo použito donucovacích prostředků. Šofér byl i s důkazy bezohledné jízdy následně předán státním policistům z Ústí nad Labem k dalšímu opatření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru