Návštěvník restaurace oznámil krádež peněženky. Nakonec bylo ale vše jinak
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Krupka - Policisté minulý týden informovali o trestním oznámení, které podal muž, který navštívil restauraci v Krupce. Neznámý pachatel mu měl z kapsy bundy odložené na věšáku odcizit peněženku s doklady a platebními kartami, peníze naštěstí uvnitř nenechal.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Nakonec se ale ukázalo, že k žádnému protiprávnímu jednání nedošlo.

"Oznamovatel vložil svou peněženku do kapsy jiného kabátu, který byl na věšáku a tam ji další den našel jeho známý. Když pak na něj sehnal číslo mobilu, kontaktoval ho a peněženku mu i s celým obsahem vrátil. Po dodatku výpovědi tak policisté mohli případ odložit ad acta," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru