Trať mezi Mostem a Osekem postihne výluka, spoje mohou mít zpoždění
Nádraží v Oseku. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Most, Osek - Trať mezi Mostem a Osekem postihne dle sdělení Správy železniční a dopravní cesty výluka. Vlaky na této trati nepojedou v obou směrech v pondělí 12. a v úterý 13. listopadu v době od 8 do 13:55 hodin.

Účelem této výluky je údržba na trati ve vyloučeném úseku. Osobní vlaky Os 6708 a Os 6709 budou v úseku Most - Osek město a zpět nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Všechny nahrazené spoje budou jezdit podle pravidelného jízdního řádu.

V Mostě bude stanoviště autobusů vedle staniční budovy, na parkovišti u nástupiště 1 A. Na stanici Osek – město pod staniční budovou u odbočky do sídliště.

Předpokládané zpoždění náhradní autobusové dopravy může dosáhnout cca 5 až 10 minut.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru