Kurýr přepravní firmy vymyslel fintu, jak si přivydělat
Muž vybíral balíky objednané na smyšlené jméno. Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z přečinu podvodu je podezřelý 22letý muž, který krátce pracoval u přepravní společnosti jako kurýr. Vymyslel „fígl“, jak si přivydělat k platu.

"Přes internet si objednal zboží s fiktivními jmény zákazníků a doručovací adresou na trase jeho rozvážek. Zásilky, které převzal k doručení, pak rozbalil a zboží, které si objednal, z nich vzal," popisuje fintu mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

Následně balíky vrátil do depa jako nedoručené. "Na podvod se samozřejmě přišlo a muži, který přepravní společnosti způsobil škodu přes 22 tisíc korun, hrozí v případě uznání viny až dvouleté vězení," dodal tiskový mluvčí policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru