Rekonstrukce bílinského náměstí pokračuje. Auta i autobusy musí jinudy
Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina - V Bílině začala třetí a čtvrtá etapa stavebních prací na revitalizaci zdejšího náměstí. Bílinská radnice v této souvislosti upozorňuje na nové uzavírky a změnu v provozu linek MHD.

Řidiči automobilů, kteří jedou na náměstí ze Seifertovy ulice, musí při průjezdu odbočit vlevo podél knihovny a domu Praha, dále mohou pokračovat rovně do ulice Želivského nebo odbočit vlevo na kruhový objezd u radnice. Vjezd do ulice Wolkerova je možný od pivovaru, ale ulice je slepá.

Od pátku 17. srpna až do 15. září je upraven provoz linek MHD v Bílině. Zastávka „Bílina, Náměstí“ (u České pošty) bude po celou dobu výluky mimo provoz. Jako náhrada bude přechodně zřízena zastávka „Bílina, Břežánská“ (u budovy bílinského gymnázia). Zastávka „Bílina, Požární zbrojnice“ bude po celou dobu výluky také mimo provoz, a to z důvodu nedostatečných otáčecích podmínek. V této souvislosti mají lidé možnost využít nově zřízenou přechodnou autobusovou zastávku u bílinského gymnázia „Bílina, Břežánská“ nebo přechodnou zastávku "Spojovací, Lidl" (naproti benzinové stanici MOL).

Doba výluky obou zastávek se může v průběhu změnit. O změně doby výluky budou občané předem informováni, a to buď na výložnících přímo v místě zastávky nebo na webových či facebookových stránkách města Bíliny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru