Muž z Bíliny odebíral několik měsíců elektřinu na černo. Nepřestal s tím, ani když mu na to přišli
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Na černo odebíral elektřinu 40letý muž z Bíliny. Nepřestal s tím, ani když mu na to přišli. Záhy se zjistilo, že již byl za černý odběr dokonce jednou odsouzen. Teď mu hrozí až tříleté vězení.

Čtyřicetiletý muž začátkem letošního roku odstranil z rozvodné skříně u domu plombu, vyboural část zdiva a připojil se několika kabely k elektrické síti. Vodiče si pak natáhl do domu a skoro měsíc odebíral energii bez připojeného elektroměru. Na vše se přišlo při kontrole, muže to ale zřejmě neodradilo od dalšího podobného jednání. “Je podezřelý, že se o několik týdnů později připojil znovu a elektřinu načerno odebíral další dva měsíce,” sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Během prověřování celého případu dokonce vyšlo najevo, že muž na černo odebíral elektřinu už loni a byl za to dokonce již podmínečně odsouzen. Vyšetřovatel ho tentokrát obvinil z přečinu krádeže, celkem měl muž způsobit škodu za téměř sedm tisíc korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru