Teplice - Zveme vás 10. a 11. srpna na dobročinný bazar, kde si za symbolickou cenu, už od 50 korun, můžete koupit kabelku a pomoci tak Michalce a Františkovi, dvěma vážně nemocným dětem.

Celý projekt pořádá spolu s obchodním centrem nezisková organizace LIONS CLUB TEPLICE LADIES. Zapojeno je mnoho dalších partnerů, kteří nabídli své provozovny jako sběrná místa. Tam jste možná i vy, naši čtenáři, přinášeli déle jak měsíc kabelky, které dostanou druhou šanci někoho potěšit a především pomohou dobré věci.

Bazar nabídne nejenom kabelky, ale také batohy, pánské tašky nebo psaníčka. Největší podíl ovšem patří kabelkám, těch tu bude na výběr několik stovek.

V pátek začíná bazar ve 13 hodin a v 15 hodin se můžete v Olympii potkat osobně i s oběma dětmi. Přijďte si do teplického obchodního centra Olympia koupit kabelku. Uděláte si radost a díky Vám tak budeme moci dětem pomoci.

0808kabelkyplakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru