Ženám strhávala řetízky přímo na ulici v Teplicích! Policisté už ji dopadli i se spolupachatelem
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Z přečinu krádeže byla obviněna 27letá žena a její o čtyři roky starší přítel. Milovnice drahých kovů je získávala nezákonnou cestou tak, že ženám strhávala řetízky.

Spolupachatelé jsou podezřelí, že v pondělí ráno v Teplicích na Angeru žena strhla z krku poškozené dva zlaté řetízky, o chvíli později ji zadrželi strážníci městské policie a našli i ukradené řetízky, které odhodila do křoví, zadržen byl i její spolupachatel. "Během vyšetřování se ukázalo, že se v minulosti dopustili nejméně dalších dvou podobných krádeží," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Minulý týden poblíž Kauflandu strhla žena z krku řetízky seniorce, které způsobila škodu patnáct tisíc korun, zlato skončilo v zastavárně. V polovině července přistoupili v centu Teplic zezadu k poškozené ženě, které podezřelá strhla z krku dva řetízky, které pak prodali na ulici.

"Oběma obviněným, kteří jsou vyšetřováni na svobodě, hrozí vzhledem k tomu, že jsou v podmínce za předchozí majetkovou trestnou činnost, až tříleté vězení," dodal Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru