Řehlovice – Vážná dopravní nehoda, při které se střetla čtyři osobní auta, uzavřela krátce po čtvrté hodině odpolední dálnici D8 směrem na Prahu. Střet si vyžádal jedno smrtelné zranění, tři velmi těžká, dvě vážná.

„K nehodě došlo na šedesátém prvním kilometru u Řehlovic. Policisté odklání dopravu na objízdné trasy. Kvůli najíždění složek Integrovaného záchranného systému byla dálnice na několik minut uzavřena v obou směrech,“ řekla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

Prokop Voleník, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje uvedl, že k nehodě kromě letecké záchranné služby Ústeckého kraje vzlétla také pražská letecká záchranná služba. „Jeden těžce zraněný byl letecky transportován do pražského traumacentra a druhý po úspěšné resuscitaci do ústeckého traumacentra. Ostatní zranění byli transportováni pozemními posádky rovněž do ústeckého traumacentra,“ doplnil Prokop Voleník.

Podle dopravního serveru Policie České republiky je uzavírka dálnice D8 odhadována do 20.05 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru