Tohle strážníci ještě neviděli. Z kanálu trčely lidské nohy!
Situace na místě vypadala na první pohled hrůzostrašně. Muži čouhala z kanálu jen chodidla, byl ale při vědomí. Foto: Měp Teplice
Teplice

Teplice – Kuriózní případ řešili strážníci v Teplicích. Zmatený bezdomovec se tady o půlnoci zasekl v kanálu takovým způsobem, že mu ven trčela jen chodidla. Jen shodou náhod vyvázl živý. 

Případ se stal v neděli 9. dubna patnáct minut před půlnocí. Hlídku strážníků zastavil na křižovatce ulic Fráni Šrámka a Thámova muž a sdělil jí, že u bývalého hotelu Uran je otevřený kanál, ze kterého koukají jen lidské nohy. Přestože tahle informace na první pohled vypadala jako nejapný žert, strážníci po chvíli zjistili, že je to skutečně pravda. Na označeném místě objevili kanál, ze kterého čouhala opravdu jen mužská chodidla, uvnitř byl totiž ve velmi krkolomné poloze zaseknutý člověk, naštěstí stále při vědomí. 

Strážníci nebožáka z pasti okamžitě vytáhli a zjistili, že dotyčného dobře znají. Jedná se o muže, kterého často potkávají potulovat se ulicemi. Na dotaz, jak se dostal do kanálu, muž odpověděl, že tam „skočil šipku“ sám. Měl údajně halucinace a zdálo se mu, že je uvnitř zlatý řetízek. Proto neváhal odstranit z kanálu mříž a nasoukat se do úzké díry hlavou napřed. Nazpět mu to ale už nešlo a v kanále uvízl.

Poté, co strážníci muže vytáhli, chtěli mu zavolat sanitku, dotyčný ale ošetření odmítl. Tvrdil, že je v pořádku, na první pohled žádné viditelné zranění neměl. Z místa svého nočního dobrodružství odešel tedy nakonec po svých. Měl velké štěstí, kdyby zůstal v úzké díře uvězněn delší dobu, mohla celá událost skončit i tragicky.

1104muzvkanalu1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru