AKTUÁLNĚ:  U závodu Knauf se srazil autobus s náklaďákem
Nabouraný autobus měl z jedné strany vymlácená téměř všechna boční okénka. Foto: 4xTomáš Straka
Teplice

Teplicko – Nákladní vůz s autobusem se srazil v 16.20 hodin na zadní silnici z Teplic na Ústí nad Labem. Silnice byla po nehodě uzavřena.

Nehoda se stala u závodu společnosti Knauf v Krupce. Podle policie se s náklaďákem střetl autobus městské hromadné dopravy. Jednalo se zřejmě o boční náraz. Autobus měl téměř po celé jedné straně vymlácená boční okénka. Podle policie byl autobus v době střetu prázdný. Nehoda se obešla bez zranění.

Silnice byla po nehodě uzavřena. Na místě jsou policisté, kteří zjišťují příčinu střetu. Podle serveru dopravniinfo.cz se budou následky nehody likvidovat přibližně do 18.20 hodin.

1104bus

1104bus1

1104bus3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru