Otec se neštítil okrádat syna. Rozprodával věci, které chlapci koupila babička
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Poměrně výjimečný případ vyšetřují policisté na Teplicku. Stíhají otce, který se neštítil okrást vlastní dítě. Povedený tatínek, který se o syna nestará, rozprodával věci, které chlapci nakoupila babička.

Sedmatřicetiletý muž okradl svého syna dokonce třikrát. Nejdříve ze sklepa v místě svého bydliště ukradl jízdní kolo, které si u něj syn nechal. Po nějaké době si od syna půjčil hodinky a pár dnů nato i mobilní telefon s tím, že věci hned následující den vrátí. „To ale neudělal a měl jen samé výmluvy, podle dosavadního šetření synovy věci prodal a peníze utratil,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Babičce, která se o chlapce stará, způsobil celkovou škodu téměř 17 tisíc korun. Policisté 37letého muže obvinili ze zpronevěry a krádeže. Na soud si počká ve vězení, kam byl poslán za jinou trestnou činnost. Pokud bude uznán vinným, hrozí v minulosti 8krát odsouzenému muži další dva roky vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru