Chytni svoji příležitost za pačesy a zúčastni se castingu do nejprestižnější modelingové soutěže
Jana Tvrdíková - světová vítězka ELITE MODEL LOOK 2016
Teplice

Teplice - Více než 350 tisíc uchazečů z více než 30 zemí světa se každoročně zúčastní mimořádné modelingové soutěže, jejíž první ročník se uskutečnil již v roce 1983. Je odrazovým můstkem nejen v modelingové kariéře. Mezinárodní modelingová soutěž Elite Model Look opět hledá nové tváře, příležitost pro tebe právě teď přichází.

„Již tento pátek mají mladí lidé příležitost odstartovat svoji modelingovou dráhu a jít ve stopách topmodelek takových jmen jako Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Lary Stone, či Alessandry Ambrosio. Úderem 15. hodiny odstartuje v OC Galerie Teplice casting Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2017. Návštěvníky centra čekají i další doprovodné akce," informuje Magdalena Vorlíčková, marketingový koordinátor Galerie Teplice.

Pokud Vám bude do konce roku 2017 14 let až 22 let, jste žena a měříte alespoň 170 cm, nebo muž a měříte alespoň 183 cm, máte příležitost se pátečního castingu zúčastnit. Jste-li mladší 18ti let, musíte mít k účasti v soutěži souhlas svých rodičů nebo zákonného zástupce.

V rámci akce Casting Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2017 v teplické Galerii se můžete těšit i na další ochutnávku kavárny Lagarto Cafe, tentokrát na vaše chuťové pohárky zabrnká jedinečný mražený jogurt s čerstvými jahodami a lahodnou tekutou čokoládou. Prodejna LINDEX pro návštěvníky akce připravila překvapení ve formě 20% slevy na dámskou kolekci oblečení.

Zúčastni se soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2017 a získej místo ve finále nejprestižnější mezinárodní modelingové soutěže! Více informací o soutěži najdeš zde: http://www.elitemodellook.com.

0604castingy

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru