Na nádraží v Bílině se nepohodli tři cizinci, rvali se přímo v kolejišti
Ilustrační foto Foto: Michal Hrdlička
Teplice

Bílina - Městští strážníci uklidňovali rvačku tří cizinců, kteří se nepohodli na nádraží v Bílině. Muži se prali přímo v kolejišti. Hrozilo, že je srazí vlak.

O rvačce informoval telefonicky městskou policii jeden cestující z vlaku. Uvedl, že na nádraží v Bílině jsou na peróně tři muži, kteří vstupují do kolejiště. Přitom měl za pár minut přijet rychlík.

Hlídka strážníků na místě zjistila, že se jedná o tři podnapilé muže, kteří se mezi sebou v kolejišti poprali. Strážníci muže z kolejiště vykázali, dva ztotožnila, ale jeden neměl u sebe žádné doklady. Jednalo se o muže rumunské národnosti. Z tohoto důvodu byla o celé události vyrozuměna cizinecká policie, která si oznámení převzala na místě k dořešení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru