Bečov, Teplice – Až za použití varovných výstřelů se podařilo mosteckým policistům dopadnout v okolí počeradské elektrárny dva muže z Teplicka, kteří krátce předtím odcizili v Teplicích dodávku Renault Trafic a odjeli s ní na Mostecko.

Policejní zbraň

U Bečova dvojice v kradeném autě nezastavila policejní hlídce při běžné silniční kontrole a tím začala riskantní honička, při které padlo i několik výstřelů ze služebních zbraní policistů. Celou událost dnes potvrdila krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Podle našich informací devětadvacetiletý ujíždějící řidič z Hostomic, který byl pod vlivem drog a navíc po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání, posléze s dodávkou havaroval do křoví. Oba muži se dali poté na útěk. Čtyřiatřicetiletý spolujezdec z Bíliny dokonce přeskočil plot počeradské elektrárny, kde se chtěl ukrát. ale byl posléze policisty zadržen.

Policistům se zakrátko podařilo dopadnout i samotného řidiče. Vedle dopravních policistů se na dopadení nebezpečného piráta silnic podíleli i policisté z mostecké hlídkové služby. Celý případ si převzali policisté z Teplic.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru