Duchcov - O svoji kabelku nechtěla přijít starší žena v Duchcově, kde ji okradl mladší muž. Oba jeli při činu na kole, žena zloděje pronásledovala. Nakonec jí ale ujel. Policie nyní po drzém zloději pátrá.

"Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po muži, který v pátek ráno okradl v Duchcově starší ženu, která jela na svém kole ulicí Osecká. Poblíž křižovatky s ulicí V Domkách ji dojel a z nosiče za sedlem jí odcizil kabelku, ve které měla doklady, peníze a platební kartu. S kořistí pak odjel kolem mateřské školy do Bažantnice a následně kolem nového hřiště směrem k ulici Teplická. Tady si povšiml poškozené, která ho celou dobu pronásledovala na svém kole, a ztratil se jí mezi garážemi poblíž benzínové čerpací stanice," uvedl k případu mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Popis pachatele

Pachatel byl ve věku kolem 25 až 30, hubené postavy, měl strniště a působil špinavým a zanedbaným dojmem. Na sobě měl maskáčový svetr s kapucí a světlejší špinavé kalhoty. Jeho kolo bylo starší, nemělo blatníky, na řídítkách měl pověšenou červenou sportovní tašku.

"Jakékoliv informace k totožnosti podezřelého muže, nebo jeho výskytu, mohou svědci sdělit policistům na obvodním oddělení v Duchcově, nebo na linku 158," doplnil Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru