V Krupce v úterý uctí památku obětí pochodu smrti
Ilustrační foto
Co se chystá

Krupka - Město Krupka ve spolupráci s Československým svazem bojovníků za svobodu, Československou obcí legionářskou a Severočeským leteckým archivem pořádá na počest 73. výročí ukončení 2. světové války vzpomínkovou akci a pietní akt, který se uskuteční 24. dubna od 9,50 hodin v Krupce Na Prokopce u památníku 313 obětí pochodu smrti. 

Starosta města pozval na toto významné slavnostní shromáždění velvyslance všech států zúčastněných v bojích 2. světové války, představitele Senátu a Parlamentu České republiky, vlády ČR, zástupce Ústeckého kraje, armády, řady dobrovolných organizací, církví a veřejnost z města i regionu. Svoji návštěvu potvrdila místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky paní Miluše Horská, místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR pan Vojtěch Filip, ministr kultury pan Ilja Šmíd, hejtman Ústecké kraje pan Oldřich Bubeníček a další hosté. Samozřejmostí je i účast zástupců z okolních místních samospráv a školní mládeže z krupských škol.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru