Valentýn na zámku: Oživené prohlídky, jízdy kočárem a vyzdobené nádvoří
Valentýnsky nazdobené nádvoří zámku v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Litvínov - Na litvínovském zámku v centru města se letos znovu budete moci obklopit srdci. Čtrnáctý únorový den, ve svátek všech zamilovaných, se zde koná speciální valentýnská akce.

Po celý den, počínaje desátou a konče devatenáctou hodinou zde bude ve velkém sále výstava svatebních šatů z mosteckého svatebníh salonu Delta a svatebních kytic litvínovských květinářství.

Otevřené budou expozice Vánoce po celý rok, historie výroby hraček v Horním Litvínově, Krajka tradičně i netradičně a fotky Krušných hor.

Děti i dospělí se mohou zúčastnit srdečních dílniček či Valentýnského jarmárečku. Od 17. hodiny bude také fotografování profesionálním fotografem s valentýnskou dekorací. Ve stejnou dobu také začne jezdit Zámeckým parkem kočár.

Zájemci dostanou možnost zakoupit si zámeček na mříž lásky, kterou najdete v průchodu zámku. Jeho nádvoří bude ve večerních hodinách také romanticky nazdobené.

Další program

JAK ULOVIT CASANOVU (DNESKA, ZÍTRA, ZAS A ZNOVU)

  • 15.00-19.00 hodin (začátky každou půlhodinu)
  • Oživené prohlídky zámku plné kostýmů, legrace a láskyplných dobrodružství, s radou srdečnou od nejpovolanějších. Účinkují: Petr Stolař a Divadlo V Pytli

GIACOMO - ŽIVÁ LEGENDA CELOVEČERNÍ, HRANÝ FILM, 90 MINUT

  • 19.30-21.00 hodin, velký sál
  • (na promítání doporučujeme rezervaci - tel. 603 151 600)
  • Filmové zpracování posledních 13 let života světoběžníka, filosofa a milovníka - knihovníka v zámku Duchcov Giacoma Casanovy
  • Divadlo V Pytli v obrazové fantazii tvůrců P. Stolaře, V. Barana, J. Eichlera, E. Stolařové

VSTUPNÉ

  • Vstupné: dospělí 50 Kč, důchodci 30 Kč, děti a studenti 20 Kč
  • rodinné vstupné 90 Kč (platí pro 2 dospělé osoby a min. 1 dítě)
  • V CENĚ VSTUPENKY: OŽIVENÉ PROHLÍDKY, JÍZDA KOČÁREM, VALENTÝNKA, VÝSTAVA SVATEBNÍCH ŠATŮ A KVĚTIN, (PLNOLETÍ) KÁVA NEBO SVAŘÁK
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru