Co vše se dát postavit z Lega? Přijďte se podívat do teplického zámku a třeba jednu ze stavebnic i vyhrajete
Na výstavě najdete exponáty sestavené z téměř 250 000 dílků stavebnice Lego. Zdroj: Svět kostiček
Co se chystá

Teplice - V Regionálním muzeu v Teplicích stále probíhá originální výstava s názvem Svět kostiček. Na zájemce, kteří do teplického zámku dorazí, čeká řada exponátů ze stavebnice Lego. Teď tady navíc můžete populární stavebnice i vyhrát.

Výstava se v prostorách teplického zámku otevřela v prosinci loňského roku a navštívit ji můžete až do 11. března. Naleznete zde exponáty sestavené z téměř 250 000 dílků stavebnice Lego – například expozici modelové řady vozidel edic Creator exklusive, Model Team, vesmírných brouků a UFO z edice Space nebo například vybrané edice z Lego City, Bionicle, Elves. Návštěvníci si prohlédnou i horkou novinku - filmové postavy z edice BrickHeadz. Velkým lákadlem může být například i mini Lego městečko s kolejištěm a pohyblivými vlakovými soupravami a dětský koutek.

Při návštěvě výstavy na teplickém zámku si můžete i zasoutěžit o stavebnice Lego. Stačí vyplnit a odevzdat soutěžní lístek. Otázka zní: “Tipněte si, z kolika kostiček se skládá výstava?”

Výstava je otevřena od úterý do neděle od 10.00 do 12.00 hodin a do 13.00 do 17.00 hodin. Vstupné na výstavu je 60 korun pro dospělé a 30 korun pro děti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru