Duchcov - Město Duchcov letos slaví 777. výročí svého vzniku. V průběhu roku proběhlo ve městě k tomuto výročí už několik kulturních akcí, oslavy vyvrcholí tuto sobotu 9. září na břehu rybníka Barbora. Kulturní centrum Duchcov připravilo celý den zábavu pro rodiny s dětmi ale také pro příznivce rockové hudby.

Ve třináct hodin začíná interaktivní program se soutěžemi pro děti s Divadlem V Pytli. O hodinu později děti roztančí skupina „Pískomil se vrací. Na „Pískomila“ naváže pouliční spektákl Divadla v Pytli Petra Stolaře „Osm století Duchcova“. Divadelní příběh mapuje období od příchodu Hrabišiců do Duchcova až po současnost.

V půl páté odpoledne se ozve dunění 777 rocků Duchcova. Zahraje Ruined Floor, Aloha, Blue Rocket a Doga. Rockové burácení ustane ve 22.00, kdy oblohu nad Duchcovem rozsvítí ohňostroj. Po ohňostroji čeká návštěvníky ještě překvapení.

Celé odpoledne bude zpřístupněna vyhlídková věž kostela Církve československé husitské. Město Duchcov k výročí vydalo emisi pamětních přívěsků, které budou v prodeji ve stánku MIC Duchcov v místě konání akce.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru