O víkendu se v Litoměřicích koná tradiční vinobraní, nenechte si ujít bohatý program
Ilustrační foto
Co se chystá

Litoměřice - Do centra Litoměřic se na vinobraní každoročně sejde přibližně dvacet tisíc návštěvníků. Ani letos tomu nemá být jinak.

„Letošní litoměřické vinobraní se ponese ve velmi podobném duchu jako v letech předchozích. Pro oba dva dny máme připravený program na šesti pódiích, dále atrakce pro děti na parkovišti u Hvězdárny, zookoutek, nebo strašidelná sklepení,“ informuje ředitelka Městských kulturních zařízení Litoměřice Věra Kmoníčková. Přesto rok 2017 zaznamená několik novinek. Budou jimi přesuny.

„Jazzovo-swingová scéna, která měla léta místo na Dominikánském náměstí, se přestěhuje na hradní nádvoří a taneční hudba se z Kostelního náměstí přesune do atria za Kulturním a konferenčním centrem. Na Kostelním náměstí bude k poslechu a vinnému rozjímání tvořit kulisu příjemná poslechová hudba,“ doplnila Věra Kmoníčková.

Dopravní omezení spojená s vinobraním čekejte v ulicích Wintrova, Dlouhá, Novobranská a Lidická, a to 15. září od 18 hodin až do 17. září do 15 hodin. Držitelé parkovacích karet nebudou pak moci parkovat na svých místech od čtvrtka 14. září od 10 hodin do neděle 17. září do 15 hodin. V této době budou moci využívat parkoviště u soudu, u hradeb a na autobusovém nádraží.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru