CHYSTÁ SE: Mariánské poutní slavnosti v Krupce. Přijďte se podívat již tento víkend a nezapomeňte vzít děti!
Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Krupka - Na každoroční tradiční pouť s názvem Mariánské slavnosti se mohou občané a návštěvníci města Krupky těšit již tento víkend. Vystoupí zde spoustu známých umělců a pro děti i dospělé bude připraveno plno zábavy. Na co všechno se můžeme těšit?

V centru města Krupky se již tradičně o druhém zářiovém víkendu konají Mariánské poutní slavnosti. Pro návštěvníky akce, kterou pořádá město Krupka, bude připravený bohatý program, během kterého mimo jiné vystoupí zpěvák Petr Kolář a skupiny O5 a Radeček, Pontiac, Ewa Farna Tribute Band a kapela Houfek Band. Oba dva víkendové dny na návštěvníky slavností čekají pouťové atrakce, prodejní stánky a dobové hry. Vstup na akci je, jak bývá v Krupce dobrým zvykem, zdarma.

0809mestokrupkaplakatmarianskeslavnosti

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru