CHYSTÁ SE: Ke 100. výročí obchodní akademie projde městem průvod studentů
Historický pohled na budovu Obchodní akademie Teplice. Foto: archiv školy
Co se chystá

Teplice – Obchodní akademie v Teplicích oslaví v letošním roce 100 let od svého založení. Vedení školy proto ke kulatému výročí připravilo řadu akcí. Jednou z nich bude už v pátek 9. září slavnostní průvod studentů městem. Začne ve 12 hodin v ulici Poštovní, kde stojí obchodní akademie. Projde kolem knihovny, ulicí U Císařských lázní a Krupskou branou na Benešovo náměstí ke střední průmyslové škole.

 

Od průmyslovky se studenti vydají na náměstí Svobody, kde se uskuteční projev ředitele školy. Průvod pak zamíří na Zámecké náměstí, ke gymnáziu a zpátky ke škole. Ve 14 hodin se studenti, pedagogové, absolventi a přátelé školy sejdou v teplické botanické zahradě, kde k významnému jubileu obchodní akademie zasadí památný strom.

Hlavní program oslav je plánovaný na pátek 30. září a sobotu 1. října. Mimo jiné bude mít veřejnost, a především absolventi školy možnost navštívit budovu akademie. Od 19 hodin bude zpřístupněná věž školy k večerním prohlídkám. V sobotu otevře obchodní akademie dveře všem, kteří se s prostory, atmosférou, historií i současností jedné z nejstarších a nejkrásnějších škol na Teplicku chtějí seznámit, nebo zde prožili léta svých studií či pedagogické práce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru