CHYSTÁ SE: V sobotu odpoledne se v Modlanech rozezní motorové pily
Umělecké řezbáře jste mohli vidět nedávno v Bílině. Do Modlan dorazí v sobotu čtyři. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Modlany – V areálu SK Baníku Modlany se v sobotu 10. září uskuteční nultý ročník Modlanské řezby. Od 13 hodin představí divákům čtyři umělečtí řezbáři svůj profesionální drive s motorovými pilami. Pod jejich rukama budou vznikat různá řezbářská díla. Jedním z nich bude například už domluvená lavička se symboly medvědí hlavy, sovy a orla, která pak zůstane k dispozici obci.

Stejně jako nedávno v Bílině na řezbářském plenéru, i tady dojde v 16 hodin na Speed carving. Tedy k akci, kdy řezbáři musí vytvořit libovolné dílo v časovém limitu jedné hodiny. Sochy, které takto vzniknou, budou následně nabídnuty v dražbě. Ta začne v 17:30. Po ukončení řezbářské show završí sobotní odpoledne od 18:30 večerní posezení s kapelou u ohně. Vedení obce slibuje grilované sele na rožni, speciály piva Bakalář a další pochoutky.

Umělecké řezbáře jste mohli nedávno vidět v Bílině. Do Modlan dorazí v sobotu čtyři. Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru