Začíná tradiční cyklus letních koncertů v Seumeho kapli
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Už ve čtvrtek 7. července zahájí Regionální knihovna v Teplicích v Seumeho kapli tradiční letní koncertní cyklus. Na programu, který začne v 17 hodin, budou oblíbené klasické melodie. Skladby uslyšíte v podání Smyčcového kvarteta Severočeské filharmonie Teplice, kontrabasisty Martina Říhovského, houslistů Davida Pospíšila a Tatiany Badian, Petra Pospíšila (viola) a Hynka Schütze (violoncello).

Letní koncertní cykly se v Seumeho kapli konají vždy v průběhu července a srpna, ve čtvrteční podvečer, od 17 hodin. V červenci nabídnou posluchačům ještě MiŠMaŠ trio s programem Po uši v baroku (14.7.), Komorní trio SČF (21.7.), Flétnové uskupení Kvafle (mimořádně v pátek 22.7.) a Houslové duo, Eva Zrostlíková Schäferová a Jan Zrostlík (28.7.). Vstup na koncerty je volný. Akci pořádá Regionální knihovna Teplice a David Pospíšil za finanční podpory Statutárního města Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru