Na koho se můžeme těšit letos na Dočesné? Pořadatel prozradil první jména
Každý rok se Dočesná těší velkému zájmu návštěvníků. Foto: Oldřich Hájek
Co se chystá

Žatec - Žatecká Dočesná patří jistě mezi nejpopulárnější kulturní akce v Ústeckém kraji. Tradiční slavnosti chmele a piva letos proběhnou 31. srpna až 1. září. Půjde již o jejich 61. ročník. Pořadatel, kterým je městské divadlo v Žatci, odtajnil první jména vystupujících umělců.

Není pochyb o tom, že i letos se mohou návštěvníci těšit na bohatý kulturní program. A nebude chybět ani pivo, své produkty tu k ochutnání nabídne více jak 45 pivovarů z celé naší republiky i zahraničí. Vstup je jako již tradičně zdarma.

Vstupující kapely se představí na celkem čtyřech pódiích. Těšit se už teď můžete například na: XINDL X (Host Sabina Křováková), MARII ROTTROVOU, OLGU LOUNOVOU, BSP, PERUTĚ, JANKA LEDECKÉHO, PAVLA CALTU, JABLKOŇ, KRUCIPUSK, SEBASTIANA, NEBE, PETRA SPÁLENÉHO, THE TAP TAP a na mnoho dalších.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru