Hry, hádanky, nový tobogán, divadlo.....Zoo zahajuje na apríla letní sezónu
Od 1. dubna se mohou návštěvníci těšit na pravidelné komentované krmení medvědů zvané "medový strom". Zdroj: Zoo Ústí nad Labem
Co se chystá

Ústí nad Labem - V sobotu 1. dubna bude v ústecké zoologické zahradě slavnostně zahájena letní sezóna. Apríl přinese do zoo celou řadu popletených zvířátek a žertů pro malé i velké návštěvníky.

Můžete si vyzkoušet řadu her, soutěží a hádanek, shlédnout vystoupení Divadla Kvelb nebo změnit svůj vzhled malováním na obličej. Součástí programu bude také zahájení výstavy zvířecích fotografií a živá socha Heinricha Lumpeho, zakladatele zoologické zahrady. Zvyšuje se počet předváděcích akcí se zvířaty o oblíbené krmení surikat či medový strom pro malajské medvědy, děti se mohou svézt na ponících.

Od 1. dubna bude zoo otevřena od 9.00 do 18.00 hodin (obě pokladny i pavilony). V zoo lze pobýt až do 19.00 hodin a odejít turnikety u spodního či horního vchodu.

1. dubna 2017 – harmonogram dne v zoo:

Živá socha Heinricha Lumpeho (stanoviště, jinak areál zoo): 11.00–12.00 hodin (u správní budovy), 12.30–13.00 hodin (u Puebla), 14.00–14.30 hodin (u Větruše)

Divadlo Kvelb (jednotlivé výstupy, cca 20 minut): 12.00 hodin (u správní budovy), 13.00 hodin (u Puebla), 14.00 hodin (hřiště pod Kolibou)

Otevření dětského koutku s novým tobogánem (u Trpasličího hrádku): 13.30 hodin

Žertovné hry a hádanky pro děti (horní část zoo): 11.00–16.00 hodin

Malování na obličej (u trampolíny): 11.00–16.00 hodi

Zvířecí aprílové putování (areál zoo): po celý den

Výstava fotografií (pavilon exotária): po celý den

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru