Duchcov – Středeční divadelní představení „Žena za pultem 2“ v kině Lípa v Duchcově je z důvodu nemoci herce zrušeno. Kulturní centrum Duchcov momentálně jedná o náhradním termínu představení.

„Dne 29. března bohužel nemůžeme odehrát představení v Duchcově Žena za pultem 2: Pult osobnosti z důvodu nenadálého onemocnění v hereckém týmu. Omlouváme se divákům za případné komplikace a děkujeme za pochopení,“ vyjádřila se k nepříjemné situaci produkce Divadla Kalich.

Vstupenky na představení zůstávají v platnosti nebo je lze vrátit v kulturním centru od pondělí do pátku od 10:00 do 14:00 hodin. Náhradní termín představení bude zveřejněn v nejbližší době.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru