Obchodní centrum Olympia Teplice slaví 20 let
Olympia Teplice.
Zajímavosti

Teplice - Jubilejní 20. narozeniny letos slaví teplické obchodní centrum Olympia a při této příležitosti si připravilo řadu překvapení a akcí pro své návštěvníky. Centrum Olympia Teplice, které je součástí realitní skupiny CPI Property Group, prošlo kompletní rekonstrukcí v letech 2018–2021 a díky tomu nabízí návštěvníkům moderní a příjemné prostředí s širokou nabídkou více než 80 nových obchodů. A to od módních, sportovních, elektro, drogerie a obuvi přes potraviny, kavárny, vybavení domácnosti až po potřeby pro mazlíčky a služby.

Oslavy dvacátých narozenin zahájí exkluzivní výstava historických vozů tradiční značky TATRA, jejíž výstavní exponáty patří mezi kulturní národní památky a také k nejobdivovanějším automobilům české a československé historie. Výstava v obchodním centru proběhne v termínu 24. 3. – 21. 4. 2022 a vstup bude zcela zdarma.

edeniky 2095

V květnu bude pro návštěvníky centra přichystána rodinná akce „Záchranáři v akci“. Na ní se děti zábavnou formou naučí základy bezpečnosti na silnicích, první pomoci a budou si moci prohlédnout hasičský vůz, sanitku nebo policejní vybavení.

V červnu se pro návštěvníky připravuje nejchutnější festival široko daleko – Burger Street Festival. Letos zde budou k ochutnání nejen ty nejlepší burgery z celé ČR, ale také program bude doslova napěchovaný zábavou pro všechny generace.

„Centrum Olympia Teplice rostlo do své současné podoby postupně. V letech 2018–2021 prošlo kompletní rekonstrukcí, která návštěvníkům přinesla nejmodernější koncept hypermarketu Albert, ale i nové toalety, fasádu, moderní relaxační zóny nebo nový food court a modernizaci pasáže. Díky změně dispozice centra přibyly některé obchody. V centru také vyrostl jedinečný herní komplex pro děti CIRKUS PARK, který svým konceptem nemá v České republice obdoby,“ říká Tomáš Stárek, Centre manager Olympia Teplice.

Pro více informací ohledně plánovaných akcí sledujte naše webové a facebookové stránky.

www.olympiateplice.cz

www.facebook.com/OlympiaTeplice

#20letspolu

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru