V Teplicích vyrostlo nové hřiště na psí agility. Pejskařům a jejich parťákům začne sloužit ještě v tomto týdnu
Ilustrační foto
Zajímavosti

Teplice - Statutární město Teplice nechalo vybudovat hřiště, kde si budou moct pejskaři z Teplic a nejbližšího okolí vyzkoušet aktivitu, které se říká agility. Sportovní odvětví, kdy pes na pokyny svého vodiče překonává překážky.

V září minulého roku nechalo město za 600 tisíc korun oplotit pozemek v prostoru mezi Thamovou a Skupovou ulicí v Trnovanech. Dalších přibližně 350 tisíc korun město investovalo do agility prvků. Hřiště bude sloužit všem pejskařům a bude fungovat v principu dětských hřišť – ráno bude správcem odemčeno a večer městskou policií zamčeno. Slavnostní otevření proběhne v pátek 18.3. v 16h.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru