Osek – V Oseku na Lukách probíhá o víkendu 22.8.-23.8. první ročník Výstavy vojenské historické techniky. V loňském roce, kdy několik nadšenců uspořádalo nultý ročník, s tím, že chtěli vyzkoušet, jaký bude o akci zájem, se na louce za potokem objevily zhruba dvě desítky aut.

Vzhledem k tomu, že akce měla velký úspěch, organizátoři se rozhodli uspořádat ji i letos. Vojenské techniky, která čítá bojová, terénní, nákladní vojenská vozidla, ale kupříkladu také motocykly, je letos na Lukách k vidění několik desítek.

2308osekkz1

2308osekkz4

2308osekkz6

Někteří z účastníků dorazili už v pátek večer, jiní přijížděli ještě v průběhu celé soboty. Počasí bylo sice nevyzpytatelné a když zrovna nepršelo, foukal silný vítr.

2308osekkz2

2308osekkz5

Přesto si na exponáty pod širým nebem přišla prohlédnout řada návštěvníků. Výstavu můžete navštívit i vy. V sobotu 22. srpna ještě do 18 hodin a v neděli od 9 do 15 hodin.

2308osekkz8

2308osekkz7

2308osekkz9

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru