Může mít Ústecký kraj svoje Mirakulum? Mluví se o velkém zábavním parku pro rodiny
Jedna z atrakcí v Mirakulu. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Spousta dětských hřišť, lanových parků, obřích houpaček i trampolín, k tomu prolézačky či podzemní chodby. To je park Mirakulum ve středočeských Milovicích. Existuje myšlenka, že by něco podobného mohlo vyrůst i v Mostě.

O mosteckém „Mirakulu“ se hovoří v souvislosti s rozlehlým areálem Hipodromu, který by se tak dal lépe využít k zábavě a přitáhl davy turistů. Stejně jako v Milovicích, kde nemají o návštěvníky nouzi. Dokonce již proběhla schůzka, na které byla vize představena. „Je tady otázka financování, ale nevypadalo to úplně nezajímavě,“ poznamenal primátor Mostu Jan Paparega. „Je zapotřebí dalšího jednání,“ dodal.

Veřejně není znám případný investor. V širším regionu ale nic podobného není, podobný projekt by byl zde unikátní.

V mosteckém parku Šibeník je sice nyní 3D bludiště Funpark, které jen za letošek přilákalo už několik tisíc lidí, Mirakulum je ale násobně rozlehlejší a nabízí rozmanitější vyžití. Jak to v Mirakulu vypadá, abyste měli představu? Přinášíme fotogalerii na tomto místě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru