Na křižovatce v Lahošti boural na mol opilý řidič. Předtím nasával v duchcovské restauraci
Ilustrační foto
Teplice

Lahošť – Policisté vyšetřují dopravní nehodu, která se stala v pondělí odpoledne na křižovatce v Lahošti. Boural tady 51letý opilý muž, který jel z hospody domů. Navíc usedl za volant přesto, že vůbec nemá řidičák.

Muž nasával v duchcovské restauraci, dal si několik piv a panáků. Poté nasedl do auta, aby odvezl známého. Následně zamířil ke svému domovu. Tam ovšem nedojel. Na křižovatce v Lahošti nezvládl řízení, dostal se s autem mimo silnici a už se mu nepodařilo vyjet. „Vozidlo proto nechal na místě a vydal se k domovu pěšky. Na základě popisu podezřelého muže během několika desítek minut ale vypátrali duchcovští policisté,“ uvedl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek. Policisté záhy zjistili, že motorista jel opilý. Při orientační dechové zkoušce na alkohol nadýchal 2,2 promile. 

Jednapadesátiletý muž je nyní podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Pokud ho soudce shledá vinným, hrozí mu až jeden rok vězení.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru