Narkomany v Duchcově zásoboval drogami desetkrát odsouzený recidivista, hrozí mu vysoký trest
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Duchcov - Až deset let by mohl strávit za mřížemi v minulosti desetkrát souzený recidivista z Teplicka, který kšeftoval s drogami. Pervitinem zásoboval narkomany v Duchcově.

Muž prodával drogy několik měsíců. Pervitin si od něj kupovali nejméně tři feťáci z Duchcova. Recidivista kšeftoval s drogami i přesto, že už byl v minulosti za obdobnou trestnou činnost odsouzen.

Kromě toho je muž podezřelý, že se koncem února vloupal v Duchcově do dodávky, ze které odcizil nářadí v hodnotě kolem 16 tisíc korun. Dalších pět tisíc musel majitel zaplatit za opravu poškozených dveří.

Policisté muže obvinili ze tří trestných činů - nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, krádeže a poškození cizí věci. Na soud si počká ve vazbě.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru