Osecké 3D bludiště v korunách stromů se rozšíří. Během letošní hlavní sezóny ale bude fungovat bez omezení
3D bludiště v Oseku
Teplice

Osek – Populární 3D bludiště v korunách stromů v Oseku se rozšíří. Lanové prolézačky povedou až nad nedaleký rybník.

Osecké 3D bludiště je populární nejen u místních, na výlety sem jezdí rodiny s dětmi z celého kraje. Město se proto rozhodlo, že překážkovou cestu v korunách stromů rozšíří, aby byla ještě zajímavější. Nově by měla vést až nad rybník, kde má vzniknout vyhlídka.

V lednu bylo vyhlášeno výběrové řízení na dodavatele stavby. Město ale obdrželo pouze jednu nabídku, kterou se rada města na doporučení výběrové komise rozhodla nepřijmout, protože nesplňovala formální náležitosti. Správa městských sportovišť proto vyhlásí nové výběrové řízení během letních měsíců. Bludiště se tak s největší pravděpodobností začne dostavovat mimo hlavní sezónu, tedy na podzim. Nová trasa by měla být otevřena do května 2019.

Na lanové prolézačky v korunách stromů mohou návštěvníci po zimě znovu vyrazit už v dubnu. Bludiště bylo již odborně zkontrolováno. Dva zaměstnanci z firmy Unipark, která před třemi lety lanovou cestu v korunách vybudovala, provedli prohlídku celého objektu - zkontrolovali pohyblivé lávky, lana i ochranné sítě. Poté ještě proškolili zaměstnance 3D bludiště, aby věděli, jakým způsobem denně areál kontrolovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru