Velký kruhový objezd v Přestanově měl být právě hotový. Ale vypadá takto
Přestavba křižovatky v Přestanově. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Přestanov - Sice už má obrysy kruhového objezdu, do jeho dokončení je ale ještě daleko. Přitom přestavěná křižovatka v Přestanově měla být hotová právě nyní v březnu.

Jde o stavbu na frekventované silnici mezi Teplicemi a Ústím, která je využívaná i pro cesty na Děčínsko. Z klasické křižovatky, kde bylo obtížné se zařadit do provozu na silnici I/13 jak ve směru od Krupky, tak při jízdě od Chabařovic, bude kruhový objezd.

Rozsáhlou stavbu ale provází komplikace, které ji protáhnou o čtvrt roku. Hotová má být do léta, povolení je vydané Krajským úřadem Ústeckého kraje do 30. června. Nejprve stavbaři objevili komplikaci v podobě betonových desek pod silnicí, z nichž některé mohly na místě zůstat, uprostřed křižovatky ale musely zmizet. A také zde byly vedeny inženýrské sítě jinak, než říkaly nákresy.

Pro obec Přestanov i řidiče projíždějící stavbou jde nyní o velkou zátěž.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru