Prodavači skončilo v kapse přes 100 tisíc korun. Schválně neevidoval přijaté zboží přes zásilkovku
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Na to, jak si během pracovní doby přilepšit do své kapsy, přišel 26letý zaměstnanec jedné teplické prodejny. Zpronevěřil více než 100 tisíc korun.

Šestadvacetiletý muž pracoval v teplické prodejně, kde byla mimo prodeje zboží zřízena také takzvaná zásilkovna, tedy možnost doručení zboží objednaného přes internet na prodejnu. Mladý prodavač si právě díky zásilkovně přišel na slušné peníze, napadlo ho totiž, jak podvádět s přijatými zásilkami. „Muž je podezřelý, že od přepravní společnosti sice převzal zboží a vydal ho zákazníkům, kteří si ho objednali, přijaté zásilky ale nezaevidoval do systému a vyinkasované peníze si ponechal,“ vysvětlil, jak si prodavač počínal,  policejní mluvčí Daniel Vítek.

Společnosti, která 26letého muže zaměstnávala, měla přijít o více než 129 tisíc korun. Muž byl obviněn z přečinu zpronevěry, za který hrozí až pětileté vězení. Vyšetřován je na svobodě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru