Pozor, myslivci budou na loukách mezi Pražským předměstím a Bořní o víkendu lovit divoká prasata
Ilustrační foto. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina - Na loukách mezi Pražským Předměstím a Bořní se v poslední době často vyskytují divoká prasata. Kvůli bezpečnosti obyvatel tam město Bílina ve spolupráci s myslivci provede o víkendu odlov. Informuje o tom bílinská radnice.

Odlov divokých prasat se uskuteční v neděli 18. března. Radnice proto vyzývá občany, aby do výše uvedených míst nevstupovali. Další termíny odlovu budou průběžně upřesněné na webových stránkách i na facebooku města.

Divoká prasata se stahují do města především za potravou, kterou představuje biologický odpad ze zahrádek, případně zbytky potravin uloženými mimo určená místa. Myslivci už provedli několik akcí, aby zvířata vyhnali.

Při setkání s divokým prasetem ve zmiňované lokalitě i v jiných poblíž města kontaktujte městskou policii na telefonním čísle 417 810 999 nebo lince 156.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru