První večerní lyžování na Slalomáku. Sjezdovka bude otevřena až do 21.00 hodin!
Ilustrační foto. Zdroj: Sport centrum Bouřňák
Teplice

Teplicko – Chcete si po práci zajet zalyžovat? Ve středu 14. února to bude možné. Na Bouřňáku se chystají večer otevřít Slalomák. A jezdit se bude až do 21.00 hodin!

Ve středu se ve ski areálu Bouřňák bude konat první letošní večerní lyžování na Slalomáku. Jezdit se bude od 18 do 21 hodin. Pokladna bude otevřena pouze v Mikulově.

Na Bouřňáku se od začátku týdne lyžuje celodenně (od 9.00 do 16.00 hodin) na čtyřech sjezdovkách, v provozu je Slalomák, Hrobská, Udolíčko a Mikeska. Na svazích leží technických sníh. Parkoviště můžete využít nejen na Novém městě, ale i v Mikulově. V provozu je pokladna i občerstvení v Mikulově.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru