Na Bouřňáku zahájí v sobotu sezónu. Na svah si ale raději ještě vezměte starší lyže
Ilustrační foto. Zdroj: Sport Centrum Bouřňák
Teplice

Bouřňák – Na Bouňáku zahájí v sobotu 20. ledna provoz lyžařského areálu. Vleky budou zatím jezdit od 9.00 do 16.00 hodin.

Otevřená a upravená je sjezdová trať číslo 3 (Nová), číslo 4 (Pařezovka), Údolíčko, Mikeska a Hrobská, která se v případě příznivého počasí bude dosněžovat. Otevřená, ale neupravená, je sjezdovka Turistická. Slalomák zůstane prozatím uzavřen, v případě příznivých teplot se tady bude též zasněžovat.

Sněhová děla běží na Bouřňáku už několik dní, na svahy začal padat i přírodní sníh, přesto ho stále ještě není dostatek. Sport Centrum Bouřňák proto lyžařům doporučuje vzít si tenhle víkend na svahy ještě raději starší lyže
Parkoviště budou v provozu jak v Mikulově, tak i na Novém Městě (zde je zpoplatněno). O víkendu otevírá také nové venkovní občerstvení u hlavního nástupu na vleky v Mikulově, zde bude k dispozici i WC.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru