Žena nechtěla do vězení, před policisty se schovávala pod peřinou
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Do vězení nenastoupila 23letá žena z Teplicka, která si za mřížemi měla odpykat roční trest. Přestože se nejednalo o nijak dlouhou dobu a teoreticky si mohla už po půlce trestu požádat o podmínečné propuštění, nástupu do vězení se vyhýbala a schovávala se u svého přítele.


Žena si svobody neužívala příliš dlouho. Nástup trestu se jí podařilo oddálit jen o dva měsíce. Pak byla vypátrána v bytě u svého přítele. „Před policisty, kteří ji hledali, se snažila schovat v posteli pod peřinou. Její nedokonalou skrýš ale při prohlídce bytu policisté objevili a ženu eskortovali do věznice,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Ženu nyní čeká soud kvůli maření úředního rozhodnutí a původní roční pobyt za mřížemi se jí může prodloužit až o dva roky.

Ten samý trest hrozí také 37letému recidivistovi z Teplicka, který byl v srpnu odsouzen k desetiměsíčnímu trestu odnětí svobody. Ve stanovený den ale do věznice nenastoupil, proto po něm bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Nyní už je za mřížemi. 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru