Zloděj se nejdřív vloupal do auta, pak ho i schválně zničil. Majitel vyčíslil škodu na 170 tisíc
Ilustrační foto
Teplice

Hrob – Značnou škodu způsobil majiteli auta v Hrobu neznámý pachatel, který jeho vůz vykradl. Během krádeže totiž auto schválně poničil.

Zloděj se dostal do auta po překonání zámku. Ukradl sluneční brýle a nabíječku na mobil. Pak ale udělal něco, co nebývá obvyklé. Vůz začal schválně ničit. „Z nezjištěného důvodu nezjištěným předmětem poškrábal interiér i vnější díly auta,“ konkretizoval policejní mluvčí Daniel Vítek.

Majitel odhadl náklady na opravu vozu na sto sedmdesát tisíc korun. Pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu obvinění z trestných činů krádeže a poškození věci a maximálně dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru