Teplice - Nákupní centrum Fontána v Teplicích spustí od 1. srpna nový systém parkování. Již nebude možné bezplatný čtyřhodinový limit parkování snadno obejít jednoduchým fíglem.

Vjezd na parkoviště. Foto: NC Fontána Teplice

Parkování je v NC Fontána Teplice zdarma po dobu čtyř hodin. Tohoto komfortu však řada motoristů zneužívala. „Dobře vím, že je zde parkování zdarma a když se blíží čtyřhodinová lhůta, tak jenom vyjedu ven a zase se vrátím, říká mladý muž z Teplic, který pracuje nedaleko Nákupního centra. Podobně se chovají i další motoristé. Tito řidiči navíc zabírají místo zákazníkům NC a už nyní je jisté, že přijdou změny.

Od 1. srpna 2016 bude spuštěn nový systém parkování. „Při vjezdu i výjezdu na parkovišti bude umístěna kamera s čtečkou SPZ. Zákazník si zmáčkne tlačítko, následně mu vyjede parkovací lístek a začne mu běžet čtyřhodinový limit. Novinka umožní, že si čtečka bude pamatovat SPZ a pokud někdo vyjede ven a okamžitě se vrátí, tak mu čas jede dále," uvádí Dušan Ruso z NC Fontána Teplice.

„Chceme lidem dopřát klidný a bezproblémový nákup, spojený například s obědem či večeří v naší restauraci Pizza Coloseum. Myslíme si, že čtyři hodiny parkování zdarma jsou pro naše zákazníky výborné, navíc v centru města Teplice," říká generální ředitel JTH Jaroslav Třešňák.

„Žádáme všechny motoristy, kteří budou od srpna parkovat v Nákupním centru Fontána Teplice, aby dodržovali parkování čtyři hodiny zdarma. V případě překročení limitu na jedno vozidlo na den počítejte s tím, že bude muset dobu co jste překročili zaplatit," říká mluvčí společnosti JTH Karel Schön.

Nákupní centrum Fontána má největší monitorované podzemní parkoviště v Teplicích. Celkem ho tvoří dvě podzemní podlaží o celkovém počtu 269 parkovacích míst. Každý z návštěvníků NC Fontána uvítá nejmodernější systém indikace obsazenosti parkovacích míst. Komfortní parkování ještě zvýší nadstandardní šířka vjezdové a výjezdové rampy i parkovacího stání. Na parkoviště se dostanete vjezdem z ulice U Divadla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru